Vår Vision

Vi arbetar för att kunna stödja våra kunder & klienter det bästa produkter och behandlingar för att du skulle nå balansen i kropp och själ för att orka mera i vardagsliv. 

Kroppen behöver inte bara ekologisk mat i vardagen utan även behöver en riktig vila för att orka genomföra sitt arbete på jobbet eller orka att hand om sin familj, kära och nära. 

Att ge till andra är viktig men glöm inte dig själv för utan dig,kan du inte heller ge något heller till din familj & vänner. 

Glädjen kommer alltid först från oss själva och som i sin tur kan vi dela detta i våra omgivning om vi mår toppen! Mår man inte bra eller har man ont i nacken, skuldeblader eller ont i magen ständigt eller att man lever i stress, oro och ångest då kan det vara svårt att kunna ge glädjen till andra omkring oss, så ta hand om dig innan det blir försent. 

Att ge en timme för dig själv kan vara en bra investering för din hälsa, pengar är inte allt utan en bra hälsa. 

Jag inspirerar dig som är intresserad av hälsa och ekologisk hudvård att pröva på våra ansikts-och kroppsbehandlingar med  rena ekologiska, botaniska hudvårds produkter, vitaminer och mineral samt vitala varor som stärker vår invärtes hälsa. 

Jag  lyftar upp den växtbaserade produkter, istället för att smörja oss med dom produkterna som innehåller petrokemiska, kemikalier som vi anser är skadliga båda för människan och miljö.

För dig som är redan terapeut eller hudvårdsterapeut och som vill utveckla kunskapen inom denna branschen, du är mer än hjärtligt välkommen att vara med i våra kurser. Även du som har ingen bakgrund i branschen men vill göra egna ekologiska hudvårdsprodukter, ekologisk foundation eller vill lära mer om använding av aroma oljor för välbefinnande, hjärtligt välkomna!
 
Historia & Backgrund
 
Lani Tranberg heter jag, jag kom till Svergie år 1997
som 21 åring.

Mitt största dröm i livet är att kunna göra det jag brinner för, som att tillverka mina egna ekologiska hudvårds protukter som är näringsrik för huden och kunna stödja och stärka andra männniskors hudhälsa, med hjälp av en bra hudvård. All vi smörjer på vår hud påverkar vår fysiska och psykiska hälsa.  Jag vill änven hjälpa människors välbefinnande genom att dela med mig mina kunskaper inom botaniska världen som till exempel: med rätt användning av aroma oljor kan vi förebbyga vår fysiska och psykiska hälsa och befinna sig i balans och harmoni. Även vid användning av ekologiska vegetabiliska oljor kan vi förebygga torrhy, eksem, psoriasis med mera. 

-Jag är i grund och botten utbildad till undersköterska, och har även arbetat som KranioSakral terapeut i många år och har  en utbildning som Näringsterapeut.

Som ekologisk hudvårdsterapeut & botanisk pedagog kan jag dela mig kunskapen att ta hand om din hud på det gamla traditionella sätt som jag har inflyttande från mitt land, Filippinerna och i kombination med min kunskap som jag lärde mig från mina lärare i Sverige och Europa, då kan jag hjälpa dig på bästa sätt att ta hand om det yttre och inre hälsa. 

Hjärtligt välkomna!
Vår officiell webbsida och webbshop kommer snart: www.botanikbylani.com