Aroma Stresshantering Workshop!
-För dig som vill hitta balansen i vardagslivet-

Pris:  799.00 kr 
Den 29 oktober.

Workshop i stresshantering med aromaterapi.
Workshoppen går ut på att med hjälp av aromaoljor och aromameditation hantera stress och spänningar i kroppen. Passar dig som vill hitta balansen i vardagslivet och orka mer.

Workshoppen ingår en kort föreläsning om funktionen av olika aromaoljor. Du får lära dig mer om oljornas användning för att hjälpa kropp och själ att hitta balans. Ni gör även ansiktsångbad och lär er om applicering av oljan i ansiktet för att skydda huden från värme, luft och kyla. Workshoppen avslutas med Aroma- eller Ayurvedisk meditation. Oljorna som används är organiska och vegetabiliska argan-oljor från Marocko.

Avslutas med Aroma- eller Ayurvedisk meditation .

Obs!  Vi rekommenderar inte kursen till er som är allergiska med aroma oljorna och starka dofter. 

Vid intresse mejla gärna till: info@lanitranberg.com eller sms:a mig till 0733696179.

Huden Behöver Näring- Gör din egna ekologiska hudvårds produkter.

”Skönhet är hälsa eller hälsa är skönhet”

Använder du rätt hudvård? Eller vad är rätt hudvård för dig?

Många pratar om ekologisk? Även stora företagare satsar nu en enorm investering på att tillverka deras ekologiska hudvårdsprodukter.

Vad är ECO eller EKO för dig? Rätt kunskap kan leda dig till rätt val av hudvårdsprodukter även ekologisk mat.

En hel dags kurs om GÖR DIN EGEN EKOLOGISK HUDVÅRD, från växt riket till burken kommer du vinna mycket mer än att köpa en burk i eller i en butik utan ha koll på ingredienser inne i burken, om det är näringsrik i din hud eller skadlig i huden?

Du kommer labba med vegetabiliska oljor samt örter som har olika funktion i kroppenssystemet, och tillverkar ekologisk ansiktsrengöring med rasul lera från Marocko, ekologisk ansikts peeling, med kamomil örter, Ekologisk grönlera mask från Marocko, avslutar med eklogisk ansikts olja och vi kommer anävnda mycket Argan olja som många känner till som ANTI-AGING olja.

Vi kommer använda så klart en lavendel olja som många känner till som  ANTI-STRESS. Så är du utsatt med stress, oro eller ångest? Kanske är detta bra för dig att pröva på. Välkomna att ta del av denna heldagkurs.

Pris: 1800kr

Plats: Sankt Pauligatan 7, 41660 Göteborg
Dina alternativ: Den 14 okt,  11 & 25 nov. 2017  
Kl.10:00-16:30

Erbjudandet gäller under hela september 2017.

Vid intresse anmälningen mejla till: info@lanitranberg.com eller sms:a 0733696179

Gör din egen ekologisk parfym.
 
Dofter – känslor – minnen

Doften påverkar genom luktsinnet olika delar av hjärnan, framförallt delar som har med känslor och minnen att göra. Även centrala nervsystemet och körtlar som styr hormonerna påverkas.

Parfymer användes av egypterna som offergåvor till gudarna. Växterna användes på många olika sätt och för många olika ändamål, Egypterna visste precis hur man skulle utvinna aromatiska oljor ur växter.

Pris: 800 kr/person 

Vid intresse anmälan mejla till: info@lanitranberg.com 
Mobil: 073 369 6179   

Gör din egen ekologisk foundation!
 -Vårda din hud med rätt näringsrik foundation och få ett bättre lyster-

Foundation är inte bara en make-up utan det är även att skydda oss från solstrålningar, med rätt pigment då kan du se ut väldigt naturligt fräsch och hyn har en bra lyster.

Eko-foundation blandar vi basen med en gul olja ”ARGAN OLJA” FRÅN Marocko. ANTI-AGING olja som är rik med Vit. E mot oxidativ stress, även rik med Omega 3,6,9. Essentiella fettsyror som kroppen cellerna behöver.

Foundation från växtriket som du kommer tillverka under workshop håller tyvärr inte lika länge som andra varumärke som finns i butiken, vi tillverkar detta tillsammans utan kemikalier eller petrokemiska tillsatser.


Dina alternativ: Den 7  okt ,  2017     -Kl.13:00-16:00

Pris: 1200 kr- I kursen ingår 100ml Argan olja och 30 ml bivax salva med argan och moringa vegetabiliska oljor.

Vid intresse anmälan mejla gärna till: info@lanitranberg.com eller sms:a oss till 0733696179

Vår officiell webbsida och webbshop kommer snart: www.botanikbylani.com