Organisk ANTI-AGE-ansiktsbehandling med NANOCELLULOSA ansiktsmask!

(Förebygger rynker och ger lyster)

Få en fräsch och ung hy med 60 min organisk ansiktsbehandling,  behandlingen används en ansiktsmask tillverkad av nanocellulosa som återfuktar och kanfrämja nyproduktionen av kollagen. Perfekt för dig med torr hy, har eksem eller psoriasis.
 

Ansiktsbehandlingens moment: Ekologisk rasul-rengöring, djuprengörande peeling, ansiktsmassage med egentillverkade ekologiska hudvårdsprodukter, anti age-ansiktsmask, lavendel-hydrolat, rejuvenerande ansiktsolja


Mer om behandlingen

Ansiktsbehandling som är återfuktande, stödjer hudens elasticitet och produktionen av kollagen. Perfekt för dig som jobbar mycket vid dator, är utsatt för luftföroreningar, samt även för dig som reser mycket för ditt jobb. Behandlingen passar särskilt bra för dig med torr hy, eksem eller psoriasis.
 

Mer om ansiktsmasken

Biocellulosa består av fiber med en diameter under 100 nanometer, vilket är mindre än mänskliga hudporer och gör det möjligt för de aktiva substanserna att tränga djupare in i huden. 3D-strukturen hos Biocellulose är ett nätverk av sammankopplade cellulosananofibrer, vilket ger materialet hög elasticitet, mjukhet och mekanisk uthållighet. Det täta fibernätet bibehåller vattenmolekyler, precis som epidermis, dess roll för att skydda huden eller ett sår från skada, förorening och mikroorganismer från yttre miljö.


Det är den första biocellulosa innovativ mask i enlighet med GMP standard i marknaden.


Pris: 795.00 kr
 
 

Ayurvedisk behandling med varm organik  ARGAN OLJA!
Denna behandling har mycket fokus på ryggen och är bra för dig som har ont i nacken, stelhet-och inflammation i axlarna, acne på ryggen pga. hormonförändringar med mera och även för dig som är utsatt av stress.
Obs! Ej rekommenderas för dig som är känslig med aroma oljor.
 

 • Behandlingen börjar med örtpeeling på ryggen för att bli av med döda hudcellerna.
 • Hudytan får varm argan olja så att huden blir lenare och mer mottaglig för näringsrika hudvårdsprodukter och får bättre blodcirkulation och syresättning. 
 • Behandlingen fortsätter med applicering av grönlera med kamomill & lavendel örter- 15 min på ryggen för att förbättra hudens PH-värdet.   
 • Applicering av Himalayan Pink Salt är bra för mag- och tarmsystemet samt förebygger hjärt- och kärlsjukdomar, acne, elallergi, astma, bronkit och reumatism med mera. 
 •  Behandlingen avslutas med klassiskmassage på ryggen, axlar armbåge och händerna, dekolletage-och ansiktsmassage, energi-tryck för att sätta igång blodcirkulationen, lymfsystemet för att hjälpa kroppen att dränera slaggprodukter, även stödja kroppens förmåga att hitta balans och harmoni.
 •  Massage oljorna som används under behandlingen är anpassade för varje individens hudtyp & hälsotillstånd.

 
60min 995.00kr -                   Nu: 495kr - 50 min- Erbjudandet gäller till nya kunder.

Obs! Har du nårgra frågor? Sms:a ig till 0733696179 eller mejla mig till info@lanitranberg.com.
 


Aroma stressbehandling

Känner du dig stressad eller har ont i rygg, axlar och nacke?
 

 • Känner du dig stressad eller har ont i rygg, axlar och nacke?
 •  Ansiktsångbad med lavendelolja (Kan verka avslappnande för kropp och sinne)
 •  Regndroppsmassage på ryggen (Mjuk och varsam massage med eterisk olja)
 • Energi-tryck (Kan sätta igång blodcirkulationen och fungera avslappnande för musklerna)
 • Massage för nacke och axlar ( hjälper kroppen att bli av med spänningar och minska stress)
 • Lymfmassage (Kan stödja kroppen att dränera slaggprodukter som orsakar kronisk ont i kroppens celler)
 • Ansiktsmassage (Huden blir mjukare, mer avslappnad och få mer lyster)


Pris: 895.00 kr (60 minuter)


 

Lyx Ekologisk Ansiktsbehandling

Lyx ekologisk ansiktsbehandling  med ansikts-rejuvenating serum.

Vi använder endast växtbaserade icke djurtestade produkter.
Vi arbetar med kundkort vid första besökt för att kunna identifiera vilken hudtyp/ produkter du behöver som passar din hud och hudtyp, därefter kan vi tillsammans sätta ett mål om din önskan till att nå ett bättre och friskare resultat.


Vi börjar ansiktsbehandlingen med att rengöra mun och ögon, sedan följer rengöring samt peeling av dekolletage och ansikte.
Därefter masserar vi dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte. Denna behandling är avkopplande och därför perfekt när man är utsatt för press och stress i vardagen. 
Efter massagen får du vila med en återfuktande mask i ca 10 minuter, för att ge huden näring och bättre lyster efter behandlingen.  

Behandlingen avslutas med återfuktande örthydrolat och en ansiktsolja.
Vi erbjuder 45 minuter och 60 minuters behandling och även en eko-lyx ansiktsbehandling på 90 minuter där du får energi-tyrck som förbättrar hudens cirkulation och som sedan avslutas med en lymfmassage.


Pris: 895.00 kr (60 minuter)
Pris erbjudande för nya kunder: 495kr (50min)
 

Ekologisk Djupvävnadmassage med ört peeling, energitryck & lymfmassage


Njut av massagen som går på djupet i dina muskler, som ska mjuka upp muskelstruktur. Perfekt för dig som lider av stel nacke, ryggont eller har smärta i skuldrorna. 

Energi-tryck används också under behandlingen, för att förbättra kroppens cirkulation. Avslutningsvis får du njuta av en lymfmassage ro.


Massageoljorna är handgjorda utan kemiska och petrokemiska tillsatser. Örtpeelingen hjälper huden att bli av med döda hudceller vilket bidrar till ökad syreupptagning i huden.

Vi börjar behandlingen med en Peeling för att bli av med döda hudceller och därmed öka hudens syresättning. 
I denna behandling arbetar vi även med djupvänad massage för att mjuka upp muskel strukturen, vi använder med eteriska olja som passar just ditt behov. 
                                                                     

Pris: 695.00 kr   (60 minuter)
 

KranioSakral behandling

Kranio Sakral behandling

Kraniosakral Terapi skapades av osteopaten Dr. W G Sutherland (1873-1954). Hans upptäckt var att livskraften uttrycks som vågrörelser i all levande vävnad. Vår hjärna och ryggmärg flyter i cerebrospinalvätska, från kraniet/huvudet, till sacrum/korsbenet, som är ett slutet vätskesystem. Här kan man med mycket lätt beröring följa dessa rörelser som även existerar i hela vår kropp. Ohälsa existerar när det uppstår hinder i det fria flödet, ex. vid stress, sjukdom och trauma, som ger en påverkan såväl fysiskt som emotionellt.
Vid Kraniosakral behandling arbetar terapeuten med sina händer och med mycket lätt och mjukt tryck på kroppen, assisterar klientens hela system till självkorrigering och hälsa. Behandlingen kan ske med Biomekanisk Kraniosakral terapi eller Biodynamisk Kraniosakral terapi, som är en mer utvecklad form av behandling som öppnar upp för djupare och mer omfattande läkeprocesser. Människan har förmågan till konstant självläkning. Vår livskraft och ursprungliga hälsa finns alltid tillgänglig. Hela livet igenom!

Vad kan behandlas?
Man kan behandla/lindra många av de problem som kan uppstå i kropp och psyke, några vanliga exempel är: huvudvärk, axel-,  nack-,rygg- och höftproblem,ledbesvär, whiplash-skador, stress, oro, huvudvärk, migrän, kronisk värk och fibromyalgi, diffus smärta, utbrändhet, käkledsproblem, tinitus, DAMP, ADHD, autism, dyslexi och lindring av MS symtom. Graviditetsbesvär såsom illamående och foglossningssmärta. Koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem. Klienten är alltid påklädd under behandlingen. Kraniosakral Terapi kan användas som förebyggande, behandlande och rehabilterande behandling.


För mer info om KranioSakral-Osteopati,
gå in på www.tranbergs.net.

Pris: 780.00 kr per behandling (60 minuter)

Vår officiell webbsida och webbshop kommer snart: www.botanikbylani.com